Aanmelden Stadslyceum

Wilt u uw kind aanmelden voor het nieuwe schooljaar 2024-2025? Dan vindt dit voor alle leerlingen van de basisschool plaats in één centrale aanmeldweek. Voor alle scholen in de regio is dit gelijk.

De aanmeldweek is van 25 tot en met 31 maart 2024. Via onderstaande knop kunt u dan uw kind aanmelden. Let op: Deze knop is pas zichtbaar vlak voor de aanmeldweek. Zet alvast een reminder in uw agenda. Meer informatie volgt, houdt u daarvoor onze website in de gaten.

Hulp nodig bij het invullen van het aanmeldformulier? Ga dan naar deze pagina.

Voor het stellen van al uw vragen met betrekking tot het invullen van de digitale aanmelding kunt u terecht bij de leerlingenadministratie, te bereiken via mailadres aanmeldingenvo@o2g2.nl of telefonisch via 050-3210360.

Voor inhoudelijke vragen over toelating en plaatsing kunt u contact opnemen met de school via 050-3210500, vragen naar Annemiek Pijper

Voor het huidige schooljaar 2023-2024 kan onze school helaas geen leerlingen meer aannemen. Graag verwijzen wij u naar een van de andere scholen binnen onze koepel van Openbaar Onderwijs Groningen. Mogelijk hebben zij nog plek.